Om os

Børthy Reklame – Et trykkeri i Hillerød

Børthy Reklame er et trykkeri i Hillerød, som har en historie, der går langt tilbage. Trykkeriet er en familie drevet virksomhed, som kørte trykken over sine første logoer allerede i 1960. Børthy Reklame har derfor haft tres års jubilæum. Trykkeriet er stadig garant for tøjtryk og andre tryksager af højeste kvalitet. Branchen har selvfølgelig ændret sig en del i takt med, at samfundet er blevet digitaliseret og konkurrencen større – både for vores kunder men også for os. Børthy Reklame er fuldt med udviklingen og opdateret sig på nyeste teknologi indenfor tøjtryk, men vores værdier forbliver de samme.

Dialog, sparring og høj kvalitet – Sådan har det været siden 1960

Vi holder fortsat fast i vores værdier, som er den nære kunderelation, der aldrig går på kompromis med vores leveringsdygtighed. Vi leverer altid tøjtryk, reklametryk og broderier af højeste kvalitet, og vi sørger altid for at sparre med vores kunder, så der er en klar forventningsafstemning. Vi er eksperter i at få firmaer til at tage sig godt ud. Og det er i vores højeste interesse, at vi får eksponeret dit firma på bedst mulig vis rent visuelt. Uanset om det er på en fodboldtrøje eller på en polo til en af dine medarbejdere. Tingene skal være i orden.

 

Små som store – dit trykkeri i Hillerød!

Historien fortsætter, hvor den startede. Vores trykkeri i Hillerød har altid været forankret i byen. Vi støtter det nære lokalmiljø det gælder både vores kunder og vores samarbejdspartnere. Derfor er vi ikke blege for at tage imod bestillinger på små som store oplag.

Børthy Reklame har siden begyndelsen kun været et opkald væk, og det er vi stadigvæk.
Du kan få fat i os ved at ringe på +45 20 10 58 20. Vi ved efterhånden, hvad vi snakker om. Vil du vide mere om hvem vi er? Så klik her!

Kvalitet, service, klare aftaler og god sparring. Sådan har det været siden 1960.

trykkeri hillerød