Tryk på tøj

Tekstiltryk i Hillerød – Alt efter oplaget

Vi er en lokal virksomhed i Hillerød, som leverer til hele Danmark. Vi gør meget ud af at støtte op om det lokale miljø, så derfor benytter vi os altid af lokale samarbejdspartnere, hvis I for eksempel har brug for hjælp til logo brodering. Vi leverer altid nærværende rådgivning, ligesom vi alle vores år på markedet har været garanter for høj kvalitet til en god pris.

Prisen afhænger selvfølgelig af, hvor meget tøj du skal have tekstiltryk på. Er der tale om et større oplag, kan vi give et godt tilbud. Dog har vores priser altid været konkurrencedygtige på markedet i forhold til kvalitet.

Børthy Reklame træder gerne til, hvis du har brug for at tekstiltryk til for eksempel din forening, din klub eller din loge. Vi hjælper også gerne med at få ført sjove ideer ud i livet, hvis du for eksempel har brug for tryk på tøj til en form for event. Et logo skaber samlingskraft.

 

Tekstiltryk og tryk på tøj til private

Vi laver også gerne tekstiltryk i mindre oplag. Det kan være, at du er med i en klub, forening, loge eller skal til en polterabend, hvor alle deltagerne skal have et logo på tøjet, der definerer dagen. Vi hjælper gerne med selve udarbejdelsen af dit tekstiltryk. Det kan være, du har en løs idé til et logo/tryk, som vi kan arbejde videre på, så det kommer nærmere dine forestillinger. Vi giver også gerne et par bud på logoer, så du har lidt at vælge imellem.

Børthy Reklame er en familie drevet virksomhed, der har arbejdet med tryk på tøj i Hillerød siden 1985.
Vi tager gerne imod andre tryksager end tøj, så hvis du har noget, du gerne vil vende med os, er du altid velkommen til at ringe til os på +45 20 10 58 20.

Tekstiltryk - Billig Tryk på tøj - Sportstøj med tryk på

Tryk på tøj til erhverv

Profilering og teambuilding

Der er mange fordele ved at få lavet firmatryk på tøj til dine medarbejdere. Først og fremmest får du eksponeret dit firma, når din medarbejderstab begiver sig rundt med tøjet på. En anden fordel er, at et firmatryk ofte har en god teambuilding-effekt, da du helt konkret og visuelt får samlet dine medarbejdere under samme tag. Dit firma får mere liv og bliver menneskeliggjort. Kort sagt så får dit firma en større værdi.

Hos Børthy Reklame er vi eksperter i at tilføre dit firma mere værdi. Læs mere om hvordan vi gør det med tryk på firmatøj her.

Du kan ringe til os på +45 20 10 58 20, hvis du ønsker at høre mere om en mulig udførelse af firmatryk.

 

Tekstilryk i Hillerød: Sportstøj med tryk – Sponsorering

Ønsker dit firma at sponsorere et sportshold med logo-tryk? Vi har god erfaring med at trykke et logo, der får den bedst mulige eksponering. Det handler om farvekontraster, placering på tøjet, og størrelsen og designet af logoet. Vi giver gerne rådgivning i alle elementer af processen, så du får det optimale ud af dit logotryk. Vi laver logo-tryk på tøj af alle typer, og vi er altid åbne for dialog uanset, om det handler om træningstøj, kasketter, shorts, t-shirts eller noget helt andet.

Værdi for os er at tilføre dig værdi.

Læs hvordan vi gør det med tryk på sportstøj her.

 

Logo brodering – Et mere bæredygtigt alternativ til logo tryk på tøj

Vi kan også tilbyde dit firma en logo brodering fremfor et logo tryk. Dette er en mere bæredygtig løsning, da broderiet ikke falmer i vask på samme måde. Alle broderinger bliver lavet af lokale samarbejdspartnere, som har stor erfaring med langtidsholdbare og dekorative logo broderinger, der let ses af øjet.
Du kan læse mere over vores logo broderinger her.

Når vi laver firmatryk til din virksomhed, giver vi rådgivning i alle leddene i processen.

Hvis du ønsker en lokal samarbejdspartner, der sætter kvalitet og god dialog højt, kan du ringe til os på +45 20 10 58 20.

Vi glæder os til at få dit navn ud i verden.

Tekstiltryk - Billig Tryk på tøj - Sportstøj med tryk på | tryk på tøj