Sportstøj med tryk

Vi leverer sportstøj med tryk

Søger du et trykkeri som kan levere et professionelt tryk på sportstøj? Så har vi stor erfaring med at trykke logo og lignende, der giver den bedst mulige eksponering. Når det kommer til tryk på sportstøj handler det om farvekontraster, placering på tøjet, og størrelsen og designet af logoet. Om du er sponsor eller træner af et sportshold, så giver vi gerne rådgivning i alle elementer af processen. Hos os får du det optimale ud af trykket på dit sportstøj. Vi udfører tryk på sportstøj af alle typer, og vi er altid åbne for dialog uanset produkter. Lige meget om det handler om træningstøj, kasketter, shorts, t-shirts eller noget helt andet.

 

Specialister i sportstøj med tryk – Promover din virksomhed!

Om det er håndbold, fodbold eller noget helt tredje, så har alle sportsforeninger brug for eget tryk. Trykket på jeres sportstøj er en helt naturlig reklameplads til jeres lokale sponsorer. Og det er dermed et godt forhandlings argument når man vil sikre sportstøj af god kvalitet til sin forening. Derudover er sportstøjet med eget tryk en stærk måde at skabe holdånd og en fælles visuel identitet når man er til træning, kamp eller stævne. Sportstøj med eget tryk er på den måde en essentiel del af sportsforeninger. Børthy Reklame har gennem årene specialiseret sig i at levere sportstøj med tryk. Netop så det fremstår professionelt for sponsorer og er behageligt at bevæge sig i. Ydermere er vi i stand til at levere tryk på forskellige former for sportstøj. Lige meget om det er joggingbukser, trøjer, t-shirts shorts eller lignende.

 

Sportstøj med tryk til din forening

Børthy Reklame har gennem mange år opbygget en stærk erfaring i at levere professionelt logotryk på sportstøj, som kan komme dig og dine sponsorer til glæde. Vi ved hvordan man arbejder med forskellige placeringer af logotryk på sportstøj, sådan at sponsorer får mest muligt ud af deres reklameplads. Ligeledes ved vi at logotryk på sportstøj, er et spørgsmål om farvesammensætning sådan af det/de påtrykte logoer fremstår så skarpe som muligt.

Hos Børthy Reklame tager vi gerne en dialog med dig om tryk på dit sportstøj om det er logo eller andet. Vi rådgiver dig ud fra dine ønsker og behov og sikrer et professionelt resultat hver gang.

sportstøj med tryk

Husk, værdi for os er at tilføre værdi til dig.

Du kan ringe til os på +45 20 10 58 20, hvis du ønsker at høre mere om en mulig udførelse af sportstøj med eget tryk. Eller klik her for at læse mere om had vi kan tilbyde!