Print Visitkort hos Børthy Reklame!

Hvis du som virksomhed, ofte står i situationer hvor det har været nødvendigt at videregive dine informationer til en samarbejdspartner eller en potentiel kunde. Så kan et visitkort være vejen for dig. Kontakt os og modtag et tilbud nu!

Print Visitkort hos Børthy Reklame

Print visitkort – Sæt dit præg, med et visitkort designet af Børthy Reklame

Ved at få et visitkort i print, vil du have mulighed for at kunne uddelegere dine kontakt oplysninger til enhver person i din omgangskreds, inklusiv potentielle kunder til netop at kunne være din næste forbindelse. 

Specifikationer: 

  • Print i topkvalitet med farvetryk på en eller begge sider – du kan specialdesigne dem!
  • Kraftigt papir der kan udholde brug 
  • Mange anvendelsesmuligheder: Reklame, videregivelse af information og netvæksstyrkning
  • Opdater dine visitkort med interaktive med QR-koder.

Visitkort har i dag ofte fået opfattelsen af at være en gammeldags reklame metode. Men sagen er at det ofte virker. Hvis dine samarbejdspartnere, kunder m.m. beholder dit kort, så tjener det også som en lille reminder om hvem du er og hvorfor de godt kan lide dig. Så gør dig selv en tjeneste og køb dine print visitkort nu!

Et visitkort er gevaldigt nemmere end at samle ens smartphone op, og derefter begynde at rode i ens kontakte for at videregive ens informationer. 

Hvis du allerede ved at du gerne vil have et visitkort så send os en informations mail på info@boerthy-reklame.dk, med antal, vision, design m.m. og så vil du modtage et tilbud snarest muligt!

Kontakt os nu, og få dit print visitkort snarest muligt!

Har du brug for flere informationer om virksomhed? Eller sidder du inde med nogle spørgsmål? Så kan du kontakte os, på telefonnummer: +45 20 10 58 20 eller på e-mail: info@boerthy-reklame.dk. Vi står altid klar til at modtage din henvendelse, og bestræber os på at besvare hurtigst muligt!