Firmatøj med tryk

Vi leverer professionelt firmatøj med tryk

Børthy Reklame er beliggende i Hillerød og har mange års erfaring med at producere firmatøj med tryk. Vi gør en dyd ud af at levere de bedste resultater når det kommer til tryk på tøj! Og vi guider dig sikkert igennem hele processen. Børthy Reklame har gennem årene specialiseret sig i at levere en række forskellige reklameartikler og reklametryk for firmaer er blandt vores spidskompetencer. Vi leverer tryk på forskellige slags firmatøj såsom t-shirts, jakker, trøjer med mere. Uanset om trykket på jeres firmatøj skal være jeres logo, slogan eller billeder i flere farver, så klarer vi det og rådgiver jer til et flot og effektfuldt resultat.

Firmatøj med tryg af logo skaber profilering

Der er mange fordele ved at få lavet firmatøj med logo på til dine medarbejdere. Først og fremmest får du eksponeret dit firma, når din medarbejderstab begiver sig rundt med tøjet på. En anden fordel er, at et genkendeligt tryk på jeres firmatøj ofte har en god effekt på firmaets holdånd, da du helt konkret og visuelt får samlet dine medarbejdere under samme logo. Dit firma får mere liv og bliver menneskeliggjort med et professionelt logo på firmatøjet. Kort sagt så får dit firma en større værdi for medarbejdere og kunder.

 

Lokalt trykkeri i Nordsjælland til firmatøj med tryk

Børthy Reklame er et lokalt forankret trykkeri i Hillerød. Herfra gør vi en dyd ud af at levere tøjtryk til firmaer i hele Nordsjælland, store såvel som små oplag. Vores produktion og samarbejdspartnere er holdt lokalt for at sikrer dig den bedste kvalitet og hurtig levering hver gang. Ønsker du derfor at klæde dig og dine medarbejdere behageligt på i firmatøj med et skarpt visuelt tryk, så er det os du skal samarbejde med.

Hos Børthy Reklame er vi eksperter i at tilføre dit firma mere værdi gennem tryk på firmatøj.

Du kan ringe til os på +45 20 10 58 20, hvis du ønsker at høre mere om en mulig udførelse af firmatryk. Eller klikke her for at kontakte os!

Firmatøj med tryk