Brodering på tøj

Vi tilbyder broderier af høj kvalitet, som kan være en fordel, hvis du ønsker en langsigtet profilering af dit firma. Brodering på tøj af høj kvalitet holder faktisk hele tøjets levetid. Modsat et reklametryk vil tidens tand aldrig vise sig i form af krakeleringer eller falmede motiver på grund af vask. Brodering på tøj fungerer ofte som et slags badge på brystet, der giver bæreren af tøjet et tilhørsforhold. På den måde kan reklametryk af logo på tøj til dine medarbejdere være med til at skabe samhørighed, forhøjet værdi af dit brand og større kendskab til din virksomhed.

Børthy Reklame har arbejdet med tryk på tøj siden 1985. Vi benytter os altid af de bedste materialer inden for nål og tråd, så du får et bæredygtigt resultat, der holder hele tøjets levetid.

Brodering på Tøj - Tekstiltryk - Brodering af logo

Brodering af logo – Vi går gerne i dialog

Har du brug for sparring omkring brodering af dit logo, går vi meget gerne i dialog. Vi giver gerne gode råd om farvekontraster, størrelser og figurative elementer, så du er sikker på at få et resultat, som øjet nemt kan fange og aflæse. Vi har igennem tiden haft mange faste samarbejdspartner, og vi har altid været garanter for den høje kvalitet ved hvert eneste broderet logo, som vi leverer.

Brodering på tøj – Fair priser og nem proces

Når vi udfører brodering på tøj, giver vi en mængderabat alt efter, hvor mange broderinger du ønsker. Processen og leveringen er gjort nem for dig. Hvis du allerede har et fuldt logo, kan du blot sende det til os, og så aftaler vi materialer, kvalitet og tøjdele. Vi leverer de færdige produkter til din adresse til aftalt tid. Sådan har det været siden 1985.

Ring til Børthy Reklame på +45 20 10 58 20 for at høre mere.
Vi får dit navn frem i verden.

Vil du vide mere om os? Så klik her!