Bilreklame hos Børthy Reklame!

Hos Børthy Reklame laver vi bilreklamer som typisk kan være alt fra et firma navn – eget logo – eller blot et cvr nummer skåret i folie, efter eget farvevalg. Så lige meget om du står som privatperson eller en virksomhed så står Børthy Reklame klar med et tilbud til dig. Kontakt os for at modtage et uforpligtende tilbud på bilreklame!

Bilreklame | folie stickers

 

Få en bilreklame og bliv set i hele Danmark!

Med en bilreklame, har du mulighed for at blive set i Danmark, og få potentielle kunder til at kontakte dig. På den måde kan en sådanne reklame, blive set som en reklame på hjul. 

Hvis man er en virksomhed, der ejer en til flere firmabiler, kan du med fordel få påsat, logo, firmanavn og kontakt oplysninger på bilerne, så alle dine potentielle kunder i Danmark har mulighed for at se, og lægge mærke til dig og din virksomhed. De bedste steder at placere en reklame m.m. er enten på bagenden eller bilens bagkofanger. Grunden til dette er netop at de fleste vil se din bil bagfra under kørsel. Næstbedst vil være på siden af bilen, til når din bil er stillestående i trafikken eller holder parkeret. 

Hvis du er en privatperson som ønsker et fedt logo, eller et sjovt design kan du også gøre brug af Børthys bilreklame. Lige meget hvem du er og hvad du laver til hverdag, så er du velkommen til at fremsende dit potentielle design til vores mail på info@boerthy-reklame.dk og så sender vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt!

Kontakt os nu, og få dit print visitkort snarest muligt!

Har du brug for flere informationer om virksomhed? Eller sidder du inde med nogle spørgsmål? Så kan du kontakte os, på telefonnummer: +45 20 10 58 20 eller på e-mail: info@boerthy-reklame.dk. Vi står altid klar til at modtage din henvendelse, og bestræber os på at besvare hurtigst muligt!